Lézeres szemhéjplasztika - Lézeres szemhéj műtét

Lézeres szemhéjplasztika - Lézeres szemhéj műtét - Szemhéjplasztika mindenkinek - Dr. Boros László
Lézeres szemhéjplasztika - Lézeres szemhéj műtét
Képünk illusztráció

A lézerrel végzett szemhéjplasztikák egyike a lézeres szemhéj műtét.

lézeres szemhéj műtét egy olyan szemhéj feszesítő szemhéjplasztika, ami során a beavatkozás lézerrel történik, így a vérzés jelentősen csökkenthető. Végezhető lézeres alsó szemhéjplasztika és lézeres felső szemhéjplasztika során egyaránt.

Lézeres szemhéj műtét

lézeres szemhéj műtét egy hagyományos szemhéjplasztika, amit nem szikével, hanem CO2 lézerrel végzünk.

A lézeres szemhéjfeszesítés során a lézerfény segítségével a megnyúlt, laza kötő és izomszövetek zsugorítása is elvégezhető.

Különbségek a lézeres és hagyományos szemhéj műtétek között

A műtét során minden vágás, preparálás lézerrel történik. Ennek nagy előnye, hogy a vérzés jelentősen csökkenthető, hiszen a lézerfény nem csak vág, hanem egy időben a kis hajszálereket is lehegeszti, azonnali vérzéscsillapításként működve.

Mivel nincs vérzés, ezért ödémák sem alakulnak ki, és a műtét utáni vérömleny kialakulási esélye is minimális.

A lézeres vágás során nincs a sebbel érintkező szike, ami fertőzést közvetíthetne, ráadásul a lézersugár hője elpusztítja a kórokozókat is a kezelt felületen, így nincs műtéti fertőzés.

Ezek által kevesebb a komplikáció lehetősége, mint a hagyományos szemhéjplasztikánál, és a műtét utáni fájdalom is kisebb mértékű.

Emellett a lézeres vágás által okozott sebek gyorsabban is gyógyulnak, a fennmaradó heg kisebb és szebb, mint a szike vágása után maradó sebhely.

Lézeres szemhéj műtét fajtái

A lézeres szemhéj műtét a beavatkozás területe alapján lehet:

 

* * *

A lézeres szemhéjplasztika lehetőségei

A lézeres szemhéjplasztika esetében a módszerek és technikák szabadon kombinálhatók. Történhet csak lézeres felső szemhéj ránctalanítás, felső szemhéj plasztika lézeres ránctalanítással, alsó transconjunctivalis szemhéjplasztika lézeres ránctalanítás nélkül, alsó szemhéjplasztika lézeres alsó-felső ránctalanítással, alsó-felső szemhéjplasztika lézeres alsó- felső ránctalanítással.

Hogy az adott esetben melyik módszertől várható a legjobb eredmény, azt az orvosi vizsgálat után, személyre szabottan, a beteggel egyeztetve dönthető el.

lézeres szemhéjplasztika kezelés során gyakorlatilag minden lézerrel történik, szikére nincs szükség. Két részből áll, a lézeres ránctalanításból és a lézeres szemhéj műtétből.

Adott esetben a két beavatkozás külön-külön is elvégezhető, de általában kombinálva adja a legjobb eredményt.

Kapcsolatfelvétel a szemhéjplasztikai rendeléssel

A szemhéjak állapota nagyon látványos, ha ránk néz valaki, elsőként a szemünkre néz! Ha felmerül Önben a kérdés egy szépítő beavatkozás kapcsán, keressen fel, hogy fel tudjam mérni, mit tudok ajánlani, milyen kezelésre lenne szüksége.

Ha ajánlataim felkeltették az érdeklődését, ne késlekedjen, keresse fel rendelésemet most!

TelefonTelefon: +36 20 / 574 - 7284

EmailEmail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Comments powered by CComment

VISSZÉR-MED orvosi rendelő - VISSZÉR-MED Kft. Adószám: 12253504-2-41
Cím 1: 1027, Budapest, Margit Krt. 8-10. II. em. 12. Cím 2: 1023, Budapest, Margit utca 25. Telefon: +36 20 / 574 - 7284 Email: rendeles@szemhejplasztika-mindenkinek.hu
Copyright © Dr. Boros László - Minden jog fenntartva! A honlap tartama csak Dr. Boros László írásbeli engedélyével használható fel.
A honlapot készítette: AM & Kadmon

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.