Botox kezelés

Botox kezelés - Szemhéjplasztika mindenkinek - Dr. Boros LászlóBotox kezelés
Képünk illusztráció

A botox név a botulinum toxin megnevezésből ered, összevont, rövidített formában.

A botulinum toxin, a Clostridium botulinum anaerob baktérium által termelt exotoxin. Ez a baktérium anaerob, azaz levegőtől elzárva, oxigén mentes körülmények között tud csak szaporodni. Nem megfelelően tartósított élelmiszerekben, főleg hús és gyümölcs konzervekben fordulhat elő. Ételmérgezés kapcsán juthat be a szervezetbe. A toxin az idegrendszerre hat, az ingerület átvitelt zavarva, bénulást okoz.

Habár a botulinum toxin az egyik legmérgezőbb ismert vegyület, rá is érvényes a mondás, miszerint „kis mennyiségben gyógyszer, nagy mennyiségben méreg”.

Ellenőrzött körülmények között hatékony gyógyszerként alkalmazható. Hatását az idegvégződések szintjén fejti ki, ahol blokkolja az ingerület átvitelt az izmokra, izombénulást hozva létre.

Ránctalanításra több mint 30 éve használják. Az arc esztétikai kezeléseiben a dinamikus ráncok megszüntetésére alkalmas. A dinamikus ráncok azok a ráncok, melyek a mimikai izmok összehúzódása miatt, a bőr megtüremkedése révén jönnek létre. Ilyenek a szarkalábak, a homlokráncok, a szemöldök közötti „mérges” vagy szaknyelven interglabellaris ráncok.

Napjainkban 100 milliós nagyságrendű kezelés történik évente a botulinum toxinból előállított gyógyszerrel. Diadalmenete az esztétikai kezelésekben csúcsosodott ki, de használják az orvoslás más területein is. Ilyen a tenyér, hónalj, talp izzadásának a megszüntetése, migrén kezelése, vaginizmus, vizelési inkontinentia és számos, izomgörccsel járó neurológiai betegség.

Botox és a szemhéjplasztika

szemhéjplasztika igen hatékony kiegészítő kezelése. A szem körüli ráncok, a szarkalábak, megszüntetésére alkalmazzuk a botox kezelést. Célszerű már a szemhéjplasztikai műtét előtt elvégezni, de a műtéttel egy időben is lehetséges. A botox kezelés minimális kellemetlenséggel járó beavatkozás. A szarkalábak területén, a bőr alá, meghatározott pontokba kell befecskendezni a gyógyszert. A kezelés hatására a szemkörüli orbicularis izom azon része bénul le, amiknek az összehúzódása a szarkalábak keletkezését idézte elő. Az arc mimikája nem változik, csak mosoly, nevetés esetén nem képződnek szarkalábak A hatás pár óra után kezd beállni, teljes egy pár nap alatt lesz, és 3-6 hónapig tart. Az izombénulás átmeneti, az idő múlásával a kezelt terület lassan és fokozatosan visszanyeri mozgékonyságát. Szükség szerint a kezelés többször megismételhető, és teljesen biztonságos.

Kapcsolatfelvétel a szemhéjplasztikai rendeléssel

A bőrünk feszessége, fiatalossága nagyban befolyásolja mások megítélését! Ha felmerül Önben a kérdés egy szépítő beavatkozás kapcsán, keressen fel, hogy fel tudjam mérni, mit tudok ajánlani, milyen kezelésre lenne szüksége.

Ha ajánlataim felkeltették az érdeklődését, ne késlekedjen, keresse fel rendelésemet most!

TelefonTelefon: +36 20 / 574 - 7284

EmailEmail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Comments powered by CComment

VISSZÉR-MED orvosi rendelő - VISSZÉR-MED Kft. Adószám: 12253504-2-41
Cím 1: 1027, Budapest, Margit Krt. 8-10. II. em. 12. Cím 2: 1023, Budapest, Margit utca 25. Telefon: +36 20 / 574 - 7284 Email: rendeles@szemhejplasztika-mindenkinek.hu
Copyright © Dr. Boros László - Minden jog fenntartva! A honlap tartama csak Dr. Boros László írásbeli engedélyével használható fel.
A honlapot készítette: AM & Kadmon

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.