Lézeres szemhéjplasztika - Lézeres ránctalanítás

Lézeres szemhéjplasztika - Lézeres ránctalanítás - Szemhéjplasztika mindenkinek - Dr. Boros LászlóLézeres szemhéjplasztika - Lézeres ránctalanítás
Képünk illusztráció

A lézeres ránctalanítás a lézerrel végzett szemhéjplasztikai beavatkozások egyike.

Ilyenkor az ún. szkenner típusú lézer által megfeszítésre kerül a szem körüli, megöregedett, ráncos bőr. A lézer által eltávolított bőrréteg alól a bőr felszínére a gyógyulás során új, fiatal hámréteg nő.

Ez a kezelési eljárás igen biztonságosnak tekinthető. Vágás nem történik, a beavatkozás fájdalommentes, és mindez hegesedés nélkül gyógyul.

A lézeres ránctalanítás

lézeres ránctalanítás egy nem invazív esztétikai beavatkozás. Nincs vágás, szúrás, varrás, sem az ezekkel járó lehetséges komplikációk.

A lézeres ránctalanítás eljárás

Az eljárás során a lézer letapogatja a bőrt, és minden egyes áthaladása során egy rendkívül vékony réteget leéget a bőr felszínéről. A leégetett bőrréteg vastagsága precízen szabályozható a berendezés kezelési paramétereinek beállításával.

A lézeres ránctalanítás során a bőr teljes hámrétege, ill. az irha egy része kerül eltávolításra. Az irhában keletkezett hő jelentős bőrzsugorodást eredményez, a ráncok kisimulnak, eltűnnek. A gyógyulás során a bőr felszínére új, sima, fiatal hámréteg nő.  A kezelés egyben erőteljesen stimulálja a bőrt új kollagén rostok termelésére, minek hatására a bőr rugalmassága jelentősen nő.

Az Ann Arbor-i Michigani Egyetem kutatása során Daniel Ward beszámolója szerint a páciensek 45%-ánál két évvel a beavatkozás után is kevésbé fordult elő ráncosodás a kezelt területen.

A teljes arc lézeres ránctalanítása során a beavatkozást altatásban végzi a kezelőorvos. Az altatásban történő beavatkozás után a beteg a műtő melletti pihenő szobában pihen.

Nincs hosszas gyógyulási idő, a kezelt terület gyakorlatilag már másnap terhelhető normális igénybevétel során.

Mellékhatásként a kezelés után pár napig előfordulhat pirosodás, égő érzés a bőrben.

A lézeres rántalanításhoz használt berendezés

A lézeres ránctalanítás CO2 vagy ErYAG típusú lézerrel történik.

A CO2 (széndioxid) lézer erőteljesebben képes megfeszíteni a bőrt, mint az ErYAG lézer. A CO2 lézeres kezelés során a magasabb energiájú beavatkozás miatt több hő keletkezik a bőrben. Ennek következményeként a bőr jobban zsugorodik. A CO2 lézer hátránya az ErYAG lézerrel szemben, hogy az erőteljesebb hatás miatt a gyógyulás is hosszabb ideig tart, a kezelt bőr lassabban nyeri vissza eredeti színét.

Az ErYAG (ErbiumYAG) lézer kisebb energiájú sugarat bocsát ki, ezért ennek esetében gyorsabb a gyógyulás, ugyanakkor a beavatkozás eredménye kevésbé látványos.

* * *

A lézeres szemhéjplasztika lehetőségei

A lézeres szemhéjplasztika esetében a módszerek és technikák szabadon kombinálhatók. Történhet csak lézeres felső szemhéj ránctalanítás, felső szemhéj plasztika lézeres ránctalanítással, alsó transconjunctivalis szemhéjplasztika lézeres ránctalanítás nélkül, alsó szemhéjplasztika lézeres alsó-felső ránctalanítással, alsó-felső szemhéjplasztika lézeres alsó- felső ránctalanítással.

Hogy az adott esetben melyik módszertől várható a legjobb eredmény, azt az orvosi vizsgálat után, személyre szabottan, a beteggel egyeztetve dönthető el.

lézeres szemhéjplasztika kezelés során gyakorlatilag minden lézerrel történik, szikére nincs szükség. Két részből áll, a lézeres ránctalanításból és a lézeres szemhéj műtétből.

Adott esetben a két beavatkozás külön-külön is elvégezhető, de általában kombinálva adja a legjobb eredményt.

Kapcsolatfelvétel a szemhéjplasztikai rendeléssel

A ráncok eltávolítása fiatalít, alapjában változtatja meg a külsőt! Ha felmerül Önben a kérdés egy szépítő beavatkozás kapcsán, keressen fel, hogy fel tudjam mérni, mit tudok ajánlani, milyen kezelésre lenne szüksége.

Ha ajánlataim felkeltették az érdeklődését, ne késlekedjen, keresse fel rendelésemet most!

TelefonTelefon: +36 20 / 574 - 7284

EmailEmail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Comments powered by CComment

VISSZÉR-MED orvosi rendelő - VISSZÉR-MED Kft. Adószám: 12253504-2-41
Cím 1: 1027, Budapest, Margit Krt. 8-10. II. em. 12. Cím 2: 1023, Budapest, Margit utca 25. Telefon: +36 20 / 574 - 7284 Email: rendeles@szemhejplasztika-mindenkinek.hu
Copyright © Dr. Boros László - Minden jog fenntartva! A honlap tartama csak Dr. Boros László írásbeli engedélyével használható fel.
A honlapot készítette: AM & Kadmon

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.