Plazmatechnológiás bőrfiatalítás (PlasmAge kezelés) - Vágás nélküli szemhéjplasztika

Plazmatechnológiás bőrfiatalítás (PlasmAge kezelés) - Vágás nélküli szemhéjplasztika - Szemhéjplasztika mindenkinek - Dr. Boros László
Plazmatechnológiás bőrfiatalítás (PlasmAge kezelés) - Vágás nélküli szemhéjplasztika
Képünk illusztráció

A plazmatechnológiás bőrfiatalítás (pl. PlasmAge kezelés) technológiája a vágás nélküli szemhéjplasztika lehetőségét biztosítja. A kezelés tulajdonképpen olyan, mint egy kis energiájú lézeres ránctalanítás beavatkozás (vagy nagy energiájú, célzottan végzett bőrradírozás), ami kozmetikusok által kellő rendszerességgel végezve a fiatalság látszatát nyújtja.

Plazmatechnológiás bőrfiatalítás (PlasmAge kezelés)

A plazmatechnológiás bőrfiatalítás egy nem invazív esztétikai beavatkozás. Nincs vágás, szúrás, varrás, sem az ezekkel járó lehetséges komplikációk. A kezelésnek számos változata létezik, hazánkban a Brera Medical Technologies által kifejlesztett PlasmAge kezelés talán a legnépszerűbb.

Plazmatechnológiás bőrfiatalítás (PlasmAge kezelés) menete

A kezelendő felületet érzéstelenítő krémmel kenik be, nincs szükség érzéstelenítő injekcióra. A krém felvitele után nagyjából 30 perccel elzsibbad a terület, és megkezdődhet a kezelés.

A kezelt területen a bőr felületi szöveteit az ionizált gáz által létrehozott plazma hője perzseléssel zsugorítja, némileg fiatalosabbá téve a látványt. A kezelőfej érintésének hatása azonnal látható.

A kezelés ideje 15-45 perc, a kezelt terület méretétől függően.

A plazmatechnológiás eljárás után nem maradnak hegek, nincsenek varratok, így varratszedésre sincs szükség. Mivel a beavatkozás kis energiával történik, ezért a gyógyulási idő is minimális.

A kezelést 4 hetente lehet ismételni, addig érdemes pihentetni a bőrt.

Plazmatechnológiás bőrfiatalítás (PlasmAge kezelés) után

A következő hét végére a beavatkozás miatti pörkösödés sebhely nélkül eltűnik. Két hét alatt elmúlnak az egyéb mellékhatások is, és a kezelés eredménye látványossá válik. A gyógyulás ideje alatt javasolt panthenol tartalmú krémmel (pl. Bepanthen) ápolni a kezelt felületet.

Bár a kezelés minimális strukturális traumával jár, érdemes betartani a kezelés és a gyógyulás kapcsán a tanácsainkat: Egészséges életvitel a szemhéjplasztikai beavatkozások idején

Plazmatechnológiás bőrfiatalítás (PlasmAge kezelés) vélemény

A készülék által generált hő csak kisebb mértékben zsugorít, mint a lézeres ránctalanítás, így a hatása ideje is korlátozottabb. A plazmával kezelt pácienseknek rendszeresen vissza kell járniuk a kezelés frissítéséhez, idejüknek pedig jelentős része a gyógyulással telik el. A PlasmAge kezeléshez képest a lézeres ránctalanítás eredménye jelentősebb, tartósabb.

A plazmatechnológiás kezelés hatása elmarad a szemhéjplasztika által elérhető eredményektől, ahol a beavatkozás mértéke, a kimetszendő bőrterület nagysága, pontosan igazítható a páciens igényeihez. Ha valaki a szikétől való félelme miatt kerüli a hagyományos szemhéjplasztikát, a lézeres szemhéj műtét tartós hatást biztosít, vágás nélkül, lézer segítségével.

* * *

Kapcsolatfelvétel a szemhéjplasztikai rendeléssel

A szép arc, feszes bőr, fiatalos szem alapvetően határozza meg a megítélésünket! Ha felmerül Önben a kérdés egy szépítő beavatkozás kapcsán, keressen fel, hogy fel tudjam mérni, mit tudok ajánlani, milyen kezelésre lenne szüksége.

Ha ajánlataim felkeltették az érdeklődését, ne késlekedjen, keresse fel rendelésemet most!

TelefonTelefon: +36 20 / 574 - 7284

EmailEmail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Comments powered by CComment

VISSZÉR-MED orvosi rendelő - VISSZÉR-MED Kft. Adószám: 12253504-2-41
Cím 1: 1027, Budapest, Margit Krt. 8-10. II. em. 12. Cím 2: 1023, Budapest, Margit utca 25. Telefon: +36 20 / 574 - 7284 Email: rendeles@szemhejplasztika-mindenkinek.hu
Copyright © Dr. Boros László - Minden jog fenntartva! A honlap tartama csak Dr. Boros László írásbeli engedélyével használható fel.
A honlapot készítette: AM & Kadmon

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.